≈ۣۜČʌ√ʌ

≈ۣۜČʌ√ʌ
قالب وبلاگ
نويسندگان



1. درست لباس بپوشید.
حتی اگر کاری که برای آن درخواست داده‌اید مستلزم این باشد که یونیفرم تنتان کنید یا در پشت‌صحنه کار کنید، طریقه لباس‌پوشیدنتان برای روز مصاحبه به کارفرما نشان می‌دهد که آن کار را جدی قلمداد کرده‌اید. اگر مرد هستید، یک شلوار تمیز و اتوکشیده و یک بلوز مرتب تنتان کنید. پوشیدن کفش ورزشی، سندل، شلوار اسپرت، تی‌شرت، سوی‌شرت و جین چندان مناسب ظاهر شما برای روی مصاحبه کاری نیست. درمورد دخترها هم همینطور است، یک لباس ساده و مناسب اما شیک تنتان کنید.

2. با اعتمادبه‌نفس به نظر بیایید. موقع حرف زدن به چشمان کارفرما نگاه کنید، با او دست بدهید و یکی دیگر از شعارهای والدینتان را به یاد آورید: رفتار خوب. البته اگر خوب به موضوعی که درمورد آن حرف می‌زنید تسلط داشته باشید اعتمادبه‌نفستان بالاتر می‌رود.

3. خود را آماده کنید. از قبل درمورد شغلی که برای آن درخواست داده‌اید تحقیق کنید و دانشتان در آن موضوع را در روز مصاحبه نشان دهید. تحقیق کردن درمورد آن شرکت به مصاحبه‌کننده شما نشان می‌دهد که باهوش و مشتاق یادگیری هستید. اینکار همچنین کمکتان می‌کند بفهمید چه ویژگی‌هایی از آن شرکت و شغل را دوست دارید تا در روز مصاحبه درمورد آن حرف بزنید.

اگر برایتان مقدور بود اطلاعات بیشتری درمورد خود آن موقعیت کاری پیدا کنید. سری به وب‌سایت شرکت موردنظر بزنید یا با کسی که آنجا کار کرده مشورت کنید تا بفهمید برای اینکه در آن شعل خوب ظاهر شوید به چه مهارت‌هایی نیاز دارید.

4. به سوالات پاسخ دهید (و سوال کنید). مطمئناً سوالات مختلفی در روز مصاحبه از شما پرسیده می‌شوند مثل اینکه چرا دوست دارید این کار را بگیرید، چه مهارت‌هایی دارید و برای چه ساعاتی می‌توانید کار کنید. باید از قبل پاسخ‌هایتان را آماده کرده باشید.

از سوال کردن نترسید. سوال کردن باعث نمی‌شود احمق به نظر برسید. پرسیدن سوالات خوب به مصاحبه‌کننده نشان می‌دهد که بافکر هستید و از ارتباط برقرار کردن با دیگران نمی‌ترسید—که اگر موقعیت شغلی که برای آن درخواست داده‌اید نیازمند ارتباط با مردم باشد راهکار بسیار خوبی است. اگر برایتان امکان داشت روز مصاحبه را از قبل با یک بزرگتر تمرین کنید. با این روش وقتی روز مصاحبه اصلی می‌رسد آماده‌تر خواهید بود.

5. پیگیری کنید. به مصاحبه‌کننده یک ایمیل یا نامه کوتاه فرستاده و از او بابت زمانی که برای شما گذاشت تشکر کنید. به او بگویید که چقدر برای گرفتن آن کار اشتیاق دارید. با این روش کارفرمای شما از قاطعیت شما خوشش خواهد آمد.

والدین و خواهر یا برادرهای بزرگترتان می‌توانند توصیه‌های خوبی برای مصاحبه کاری شما داشته باشند. پس برای کمک گرفتن برای درست کردن رزومه خودتان خجالت نکشید. مطمئن باشید که کمک افراد باتجربه بسیار به دردتان خواهد خورد.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





[ دو شنبه 6 / 12 / 1390برچسب:, ] [ 14:57 ] [ ≈ۣۜF̲̲ʌɾƨɦʌɗ ]
.:

درباره وبلاگ

امکانات وب

<-PollName->

<-PollItems->

خرید بک لینک
با کليک بر روي +1 ما را در گوگل حمایت کنيد